Bayvantic Vet Hund 4x4,0 ml

359,00 kr

Lagerstatus: På lager

Hurtigt overblik

Bayvantic Vet. opløsning til hunde mod lopper og flåt.


 


Til behandling og forebyggelse af flåt- og loppeangreb, samt til afskrækning af myg, sandfluer og almindelige stikfluer hos hunde. 

Lopper dør på hunde indenfor 1 døgn efter behandling. Én behandling forebygger yderligere loppeangreb i 4 uger. 
Produktet har en dræbende og afskrækkende virkning på flåter, som varer i henholdsvis 4 uger (Rhipicephalus sanguineus, Ixodes ricinus) eller 3 uger (Dermacentor reticulatus). Da flåter, som allerede er på hunden, ikke med sikkerhed dræbes inden for 2 dage efter behandlingen, men kan forblive fæstnede og synlige, anbefales det, at fjerne de flåter der måtte være på hunden på behandlingstidspunktet inden påføring foretages, så de forhindres i at fæstne sig og suge blod.
Én behandling virker afskrækkende (anti-blodsugende) på sandfluer i henholdsvis 2 uger (Phlebotomus papatasi) eller i 3 uger (Phlebotomus perniciosus), på myg i henholdsvis 2 uger (Aedes aegypti) og i 4 uger (Culex pipiens) og på almindelige  

stikfluer (Stomoxys calcitrans) i 4 uger.

Virksomme stoffer:
Imidacloprid og Permethrin

Bayvantic® vet. kan bruges mod loppeallergi som en del af behandlingen.

Sådan anvendes Bayvantic Vet.
Til udvortes brug - på huden. Bayvantic Vet. doseres efter vægt. Derfor findes Bayvantic Vet. i 4 pipettestørrelser til forskellige vægtklasser.

Detaljer

Anbefalet minimumdosis er:
10 mg/kg legemsvægt (lgv) imidacloprid og 50 mg/kg lgv permethrin.
Hunde på over 1,5 kg til og med 4 kg: 0,4 ml Bayvantic® vet. spot-on.
Hunde på over 4 kg til og med 10 kg: 1,0 ml Bayvantic® vet. spot-on.
Hunde på over 10 kg til og med 25 kg: 2,5 ml Bayvantic® vet. spot-on.
Hunde på over 25 kg til og med 40 kg: 4,0 ml Bayvantic® vet. spot-on.
For at reducere genangreb med nye lopper anbefales det at behandle alle hunde, der bor sammen, samtidigt. Andre kæledyr, der bor samme sted, bør også behandles med et passende præparat. For yderligere at sanere omgivelserne anbefales det at bruge et egnet bekæmpelsesmiddel, der er virksomt mod voksne lopper og deres udviklingsstadier i omgivelserne. 

Virkningen af præparatet holder, også selvom dyret bliver vådt. Imidlertid bør langvarig, intens udsættelse for vand undgås. Hvis dyret ofte udsættes for vand kan virkningen nedsættes. I disse tilfælde må der ikke genbehandles oftere end 1 gang om ugen. Hvis det skulle blive nødvendigt at vaske hunden med shampoo, anbefales det at gøre dette før påføringen af Bayvantic® vet. eller mindst to uger efter, for at sikre sig tilfredsstillende virkning af produktet. Følg brugsanvisningen i pakningen.

Drægtighed og diegivning:
Kan anvendes 

Bivirkninger
I sjældne tilfælde kan der hos hunde ses forbigående hudreaktioner (såsom tiltagende kløe, hårtab og rødmen på påføringsstedet) og sløvhed.

Særlige advarsler / forsigtighedsregler:
Undgå at hud, øjne og mund kommer i kontakt med præparatet. Spis, drik og ryg ikke under påføringen. Vask hænderne grundigt efter brugen.
Personer med kendt hudoverfølsomhed kan være særligt følsomme overfor dette præparat. Behandlede dyr bør af specielt børn omgås med forsigtighed indtil påføringsstedet er tørt. Dette kan f.eks. sikres ved at behandle dyrene om aftenen. I så tilfælde bør nyligt behandlede dyr ikke få lov til at sove sammen med deres ejer,  

specielt børn. Opløsningsmidlet i Bayvantic® Vet. spot-on, kan forårsage pletter på visse materialer såsom læder, tekstiler, plast og behandlede overflader. 
Bør ikke anvendes til hvalpe under 7 uger og under 4 kg legemsvægt.
Bør ikke anvendes i tilfælde af overfølsomhed over for de aktive stoffer.
Dette produkt er ekstremt giftigt for katte og kan være dræbende på grund af kattes særlige fysiologi og manglende evne til at omsætte visse stoffer inkluderet permethrin. For at forhindre at katte ved et uheld bliver udsat for produktet, holdes behandlede hunde væk fra katte indtil påføringsstedet er tørt. Det er vigtigt at sikre sig, at katte ikke slikker på den behandlede hunds påføringssted. Søg straks dyrlæge hvis dette sker.

Før brug bør du læse brugsvejledningen, som er i pakningen.


Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.


Levering og Returnering

Vi er stolte af at tilbyde en 100% tilfredshedsgaranti 14 -dages risiko gratis returret. Læs mere om levering og returnering

Vi er overbeviste om at du vil være tilfreds med dit køb. Hvis produktet en eller anden grund ikke opfylder dine forventninger, kan du returnere det i sin oprindelige tilstand med den originale emballage inden 14 kalenderdage fra datoen for afsendelse, til en udveksling eller fuld refusion af købsprisen, plus fragt.

Venligst inspicere din ordre straks ved ankomsten. Smid ikke indpaknings kassen eller enhver emballage ud, indtil du har inspiceret din ordre og er tilfreds med det produkt, du har modtaget . Læs mere om fragt


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Bayvantic Vet Hund 4x4,0 ml

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Price
Value
Quality