CarniLove Adult Hairball Control 6 kg

255,00 kr

Lagerstatus: På lager

Hurtigt overblik

And og fasan

100% KORN & KARTOFFELFRI

For at holde sig i form! Voksne katte har brug for mad rig på kvalitets proteiner med tilstrækkelige og afbalancerede indhold af essentielle aminosyrer. Carnilove Duck & Pheasant for voksne katte er blevet formuleret med respekt for den naturlige sammensætning af kattens kost.

Detaljer

And og fasan gør en ideel kombination af velsmagende og let fordøjelig mad rig på naturlige næringsstoffer, der forbedrer stofskiftet og opretholde en fremragende form. Øget indhold af naturlige fibre forbedrer fordøjelsen og letter passagen af hårboller gennem fordøjelseskanalen. Med skov frugter, grøntsager og urter, formlen giver næringsstoffer, vitaminer, mineraler og antioxidanter forudsætning for at opretholde top fysisk tilstand og opbygning naturlig immunitet hver dag.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.


Levering og Returnering

Vi er stolte af at tilbyde en 100% tilfredshedsgaranti 14 -dages risiko gratis returret. Læs mere om levering og returnering

Vi er overbeviste om at du vil være tilfreds med dit køb. Hvis produktet en eller anden grund ikke opfylder dine forventninger, kan du returnere det i sin oprindelige tilstand med den originale emballage inden 14 kalenderdage fra datoen for afsendelse, til en udveksling eller fuld refusion af købsprisen, plus fragt.

Venligst inspicere din ordre straks ved ankomsten. Smid ikke indpaknings kassen eller enhver emballage ud, indtil du har inspiceret din ordre og er tilfreds med det produkt, du har modtaget . Læs mere om fragt


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: CarniLove Adult Hairball Control 6 kg

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Price
Value
Quality
Du har måske også brug for Producter