CarniLove Adult Reindeer Energy & Outdoor 6 kg

280,00 kr

Lagerstatus: På lager

Hurtigt overblik

100% KORN & KARTOFFELFRI

Carnilove Adult Cat Reindeer Energy & Outdoor er et tørfoder, der er særligt velegnet til aktive eller udendørs voksne katte, men kan selvfølgelig også bruges til alle andre voksne katte.
Foderet er kornfri og kartoffelfri. Der er anvendt ærter som stivelse i stedet for kartofler, da ærter har flere proteiner, færre kulhydrater og færre kalorier.


Detaljer

Aktive katte forbrænder meget energi og skal have foder med et større energiindhold. Katte, der er stille og rolige, kan have en meget høj forbrænding, der gør at de skal have mange kalorier for at bevare deres vægt.

Udendørs katte får som regel mere motion end katte, der lever indenfor. Vejret betyder også meget for kalorieforbruget. Når det er koldt, bruger kroppen flere kalorier på at holde sig varm.


Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.


Levering og Returnering

Vi er stolte af at tilbyde en 100% tilfredshedsgaranti 14 -dages risiko gratis returret. Læs mere om levering og returnering

Vi er overbeviste om at du vil være tilfreds med dit køb. Hvis produktet en eller anden grund ikke opfylder dine forventninger, kan du returnere det i sin oprindelige tilstand med den originale emballage inden 14 kalenderdage fra datoen for afsendelse, til en udveksling eller fuld refusion af købsprisen, plus fragt.

Venligst inspicere din ordre straks ved ankomsten. Smid ikke indpaknings kassen eller enhver emballage ud, indtil du har inspiceret din ordre og er tilfreds med det produkt, du har modtaget . Læs mere om fragt


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: CarniLove Adult Reindeer Energy & Outdoor 6 kg

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Price
Value
Quality
Du har måske også brug for Producter