CarniLove Kitten Salmon & Turkey 6 kg

255,00 kr

Lagerstatus: På lager

Hurtigt overblik

Laks og Kalkun

100% KORN & KARTOFFELFRI

Med killinger, er det af afgørende betydning at vælge mad, rig på kvalitets proteiner, fedtstoffer, vitaminer og essentielle næringsstoffer for sund vækst og udvikling.

Detaljer

Carnilove Laks & Kalkun for killinger, er blevet formuleret med respekt for den naturlige sammensætning af kost til katte. Opskriften er baseret på laks og kalkun, kilder til essentielle aminosyrer, som i kombination med skov frugter, grøntsager og urter, giver de vigtige næringsstoffer, vitaminer, mineraler og antioxidanter hver dag for korrekt udvikling af skelettet, musklerne, og en naturlig immunitet.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.


Levering og Returnering

Vi er stolte af at tilbyde en 100% tilfredshedsgaranti 14 -dages risiko gratis returret. Læs mere om levering og returnering

Vi er overbeviste om at du vil være tilfreds med dit køb. Hvis produktet en eller anden grund ikke opfylder dine forventninger, kan du returnere det i sin oprindelige tilstand med den originale emballage inden 14 kalenderdage fra datoen for afsendelse, til en udveksling eller fuld refusion af købsprisen, plus fragt.

Venligst inspicere din ordre straks ved ankomsten. Smid ikke indpaknings kassen eller enhver emballage ud, indtil du har inspiceret din ordre og er tilfreds med det produkt, du har modtaget . Læs mere om fragt


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: CarniLove Kitten Salmon & Turkey 6 kg

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Price
Value
Quality
Du har måske også brug for Producter