Diplom Aktivfoder Prøvetilbud 15 kg

345,00 kr

Lagerstatus: På lager

Hurtigt overblik


Se her – PRØVE TILBUD! Aktivfoder.


Diplom hunde prøve tilbud kan mixes, også med Diplom katte prøve tilbud og øvrige Diplom sortiment.


PRØVE TILBUD Aktivfoder


Vi vil gerne anbefale dig at prøve DiplomAktivfoder. Det er kvalitetsfuldfoder, som sikrer din hund et ernæringsmæssigt fuldt dækkende hundefoder til lavpris.


For ikke at ”købe hunden i sækken” tilbyder vi følgende prøvetilbud:


Første 15 kg Diplom Aktivfoder får du leveret direkte til din dør uden ekstra omkostninger.
Normalpris kr. 435,00 kr.
Din Prøvepris kr. 375,00 kr. ( du sparer kr. 60,00 ialt )
på en i forvejen meget lav pris.

Vægt: 15 kg per enhed

Detaljer

Diplom Aktivfoder Prøvetilbud - med okse og svinekød er et kvalitets fuldfoder til aktive voksne hunde af alle racer, og har mange anvendelsesmuligheder til voksne hunde med højt energi behov. Diplom Hundemad Aktivfoder er sammensat af højt fordøjelige råvarer og er særdeles velegnet til hunde der skal yde noget ekstra f.eks. ved jagt, udstilling, tjeneste eller mangler sul på kroppen. Giv ikke hunden Aktivfoder hvis den ikke kan forbruge det ekstra indhold af protein for så går det ud over hud og hår. Brug af Diplom Hundemad Aktivfoder modvirker dannelsen af mælkesyre i musklerne, hvilket bevirker at hundens ydeevne og koncentration forbliver optimal selv ved meget krævende aktiviteter. Diplom Hundemad Aktivfoder er også velegnet til hunde der skal øge sin vægt. Aktivfoder giver en flot og sund pels og er det perfekte foder til aktive hunde. Diplom Hundemad Aktivfoder er kvalitetsfoder til lavpris.


Tags på produkter

Andre har givet produktet disse tags:

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.


Levering og Returnering

Vi er stolte af at tilbyde en 100% tilfredshedsgaranti 14 -dages risiko gratis returret. Læs mere om levering og returnering

Vi er overbeviste om at du vil være tilfreds med dit køb. Hvis produktet en eller anden grund ikke opfylder dine forventninger, kan du returnere det i sin oprindelige tilstand med den originale emballage inden 14 kalenderdage fra datoen for afsendelse, til en udveksling eller fuld refusion af købsprisen, plus fragt.

Venligst inspicere din ordre straks ved ankomsten. Smid ikke indpaknings kassen eller enhver emballage ud, indtil du har inspiceret din ordre og er tilfreds med det produkt, du har modtaget . Læs mere om fragt


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Diplom Aktivfoder Prøvetilbud 15 kg

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Price
Value
Quality