Diplom Basisfoder Prøvetilbud 15 kg

289,00 kr

Lagerstatus: På lager

Hurtigt overblik

SE HER – PRØVE TILBUD Basisfoder


 


Diplom hunde prøve tilbud kan mixes, også med Diplom katte prøve tilbud og øvrige Diplom sortiment.

PRØVE TILBUD Basisfoder


Vi vil gerne anbefale dig at prøve Diplom Basisfoder. Det er kvalitets fuldfoder, som sikrer din hund et ernæringsmæssigt fuldt dækkende hundefoder til lavpris.


For ikke at ”købe hunden i sækken” tilbyder vi følgende prøvetilbud:


Første 15 kg Diplom Basisfoder får du leveret direkte til din dør uden ekstra omkostninger.
Normalpris kr. 359,00 
Din Prøvepris kr. 309,00 .  ( du sparer kr. 60,00 ialt )
på en i forvejen meget lav pris.

Detaljer

Diplom Basisfoder Prøvetilbud - med oksekød og lever er et kvalitets fuldfoder til voksne hunde af alle racer med et normalt aktivitetsniveau. Diplom Hundemad Basisfoder er meget velsmagende pga. indholdet af oksekød og lever og har en alsidig sammensætning som fremmer hundens trivsel, samt vedligeholder muskler, knogler og tænder. Foderets optimale sammensætning og råvarevalg giver hunden de bedste betingelser for et langt sundt liv med flot hud og blank pels. Diplom Hundemad Basisfoder vil hjælpe dig med at holde din hund i top kondition, En perfekt løsning til den voksne hund. Diplom Hundemad Basisfoder er kvalitetsfoder til lavpris.


Tags på produkter

Andre har givet produktet disse tags:

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.


Levering og Returnering

Vi er stolte af at tilbyde en 100% tilfredshedsgaranti 14 -dages risiko gratis returret. Læs mere om levering og returnering

Vi er overbeviste om at du vil være tilfreds med dit køb. Hvis produktet en eller anden grund ikke opfylder dine forventninger, kan du returnere det i sin oprindelige tilstand med den originale emballage inden 14 kalenderdage fra datoen for afsendelse, til en udveksling eller fuld refusion af købsprisen, plus fragt.

Venligst inspicere din ordre straks ved ankomsten. Smid ikke indpaknings kassen eller enhver emballage ud, indtil du har inspiceret din ordre og er tilfreds med det produkt, du har modtaget . Læs mere om fragt


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Diplom Basisfoder Prøvetilbud 15 kg

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Price
Value
Quality