Diplom Favoritfoder Prøvetilbud 15 kg

299,00 kr

Lagerstatus: På lager

Hurtigt overblik

Se her – PRØVE TILBUD! Favoritfoder


Diplom hunde prøve tilbud kan mixes, også med Diplom katte prøve tilbud og øvrige Diplom sortiment.


PRØVE TILBUD Favoritfoder


Vi vil gerne anbefale dig at prøve Diplom Favoritfoder. Det er kvalitets fuldfoder, som sikrer din hund et ernæringsmæssigt fuldt dækkende hundefoder til lavpris.


For ikke at ”købe hunden i sækken” tilbyder vi følgende prøvetilbud:


Første 15 kg Diplom Favoritfoder får du leveret direkte til din dør uden ekstra omkostninger.


Størrelse på forpakning: 15.0 kg

Detaljer

Diplom Favoritfoder Prøvetilbud - med kylling og grøntsager og er kvalitets fuldfoder til voksne hunde af alle racer med et normalt aktivitetsniveau. Diplom Hundemad Favoritfoder er et alsidigt sammensat foder der fremmer hundens trivsel, samt vedligeholder muskler, stærke knogler og tænder. Foderets optimale sammensætning og specielle råvarevalg giver hunden de bedste betingelser for en sund hud og flot pels. Diplom Hundmad Favoritfoder er meget velsmagende pga. det høje indhold af kød specielt Kyllingekød. Diplom Hundemad Favoritfoder vil hjælpe dig med at holde din hund i top kondition, give den et langt og sundt liv. En perfekt løsning til den voksne hund. Diplom Hundemad Favoritfoder er kvalitetsfoder til lavpris.


Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.


Levering og Returnering

Vi er stolte af at tilbyde en 100% tilfredshedsgaranti 14 -dages risiko gratis returret. Læs mere om levering og returnering

Vi er overbeviste om at du vil være tilfreds med dit køb. Hvis produktet en eller anden grund ikke opfylder dine forventninger, kan du returnere det i sin oprindelige tilstand med den originale emballage inden 14 kalenderdage fra datoen for afsendelse, til en udveksling eller fuld refusion af købsprisen, plus fragt.

Venligst inspicere din ordre straks ved ankomsten. Smid ikke indpaknings kassen eller enhver emballage ud, indtil du har inspiceret din ordre og er tilfreds med det produkt, du har modtaget . Læs mere om fragt


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Diplom Favoritfoder Prøvetilbud 15 kg

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Price
Value
Quality