Diplom Idealfoder Prøvetilbud 15 kg

419,00 kr

Lagerstatus: På lager

Hurtigt overblik

SE HER – PRØVE TILBUD! Idealfoder


Diplom hunde prøve tilbud kan mixes, også med Diplom katte prøve tilbud og øvrige Diplom sortiment.


PRØVE TILBUD Idealfoder


Vi vil gerne anbefale dig at prøve DiplomIdealfoder. Det er kvalitetsfuldfoder, som sikrer din hund et ernæringsmæssigt fuldt dækkende hundefoder til lavpris.


For ikke at ”købe hunden i sækken” tilbyder vi følgende prøvetilbud:


Første 15 kg Diplom Idealfoder får du leveret direkte til din dør uden ekstra omkostninger.


Størrelse på forpakning: 15.0 kg

Detaljer

Diplom Idealfoder Prøvetilbud - med frisk ørred/laks er et kvalitets fuldfoder til voksne hunde af alle racer med et normalt aktivitetsniveau, hvor man lægger vægt på, at foderet naturligvis er ernæringsmæssigt optimalt, men at man også derudover opnår ekstra fordele i form af denne ideelle sammensætning af ingredienser. Diplom Hundemad Idealfoder er med dens sammensætning ideel til hunde med hud- og pelsproblemer, det kunne være allergi, hårfældning, kløe, mat pels og tør hud, da foderet indeholder frisk ørred/laks som er rigt på Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, hvilket styrker hundens immunforsvar, samtidig med, at det har en virkning overfor gigt, allergi, hjerte-karsygdomme, eksem, dårlig nyrefunktion, dårlig nyrefunktion, hudbetændelse og meget mere. Diplom Hundemad Idealfoder er det perfekte foder der på naturlig vis er top kvalitetsfoder til lavpris.


Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.


Levering og Returnering

Vi er stolte af at tilbyde en 100% tilfredshedsgaranti 14 -dages risiko gratis returret. Læs mere om levering og returnering

Vi er overbeviste om at du vil være tilfreds med dit køb. Hvis produktet en eller anden grund ikke opfylder dine forventninger, kan du returnere det i sin oprindelige tilstand med den originale emballage inden 14 kalenderdage fra datoen for afsendelse, til en udveksling eller fuld refusion af købsprisen, plus fragt.

Venligst inspicere din ordre straks ved ankomsten. Smid ikke indpaknings kassen eller enhver emballage ud, indtil du har inspiceret din ordre og er tilfreds med det produkt, du har modtaget . Læs mere om fragt


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Diplom Idealfoder Prøvetilbud 15 kg

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Price
Value
Quality