Diplom Indoor Hairball Prøvetilbud 15 kg

419,00 kr

Lagerstatus: På lager

Hurtigt overblik

SE HER – PRØVETILBUD! Diplom Indoor Hairball


 


Diplom katte prøvetilbud kan mixes, også med Diplom hunde prøvetilbud og øvrige Diplom sortiment.

PRØVE TILBUD Indoor Hairball


Vi vil gerne anbefale dig at prøve Diplom Indoor Hairball. Det er kvalitetsfuldfoder, som sikrer din kat et ernæringsmæssigt fuldt dækkende kattefoder til lavpris.


For ikke at ”købe katten i sækken” tilbyder vi følgende prøvetilbud:


Første 15 kg Diplom Indoor Hairball får du leveret direkte til din dør uden ekstra omkostninger.

Størrelse på forpakning: 15.0 kg

Detaljer

- med kylling og lavt energiindhold er et kvalitetsfuldfoder som er velegnet til katte der primært er indendørs eller overvægtige, derfor har det et lavt energiindhold, samt at foderet giver katten en længerevarende mæthedsfornemmelse. Diplom Kattemad Indoor Hairball hjælper med at undgå dannelsen af hårbolde ved hjælp af specielt sammensatte naturlige fibre der flytter de indtagende hår, sikkert igennem tarmsystemet. I værste tilfælde kan hårbolde føre til meget medicinske komplikationer, herunder døden, hvis de er ubehandlet. Diplom Kattemad Indoor Hairball har et meget lavt indhold af magnesium og er Ph-regulerende hvilket forebygger urinvejsproblemer. Diplom Kattemad Indoor Hairball er et af markedets mest velsmagende fuldkostprodukter til katte og er fremstillet uden brug af konserveringsmidler og kunstige smags- og farvestoffer.


Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.


Levering og Returnering

Vi er stolte af at tilbyde en 100% tilfredshedsgaranti 14 -dages risiko gratis returret. Læs mere om levering og returnering

Vi er overbeviste om at du vil være tilfreds med dit køb. Hvis produktet en eller anden grund ikke opfylder dine forventninger, kan du returnere det i sin oprindelige tilstand med den originale emballage inden 14 kalenderdage fra datoen for afsendelse, til en udveksling eller fuld refusion af købsprisen, plus fragt.

Venligst inspicere din ordre straks ved ankomsten. Smid ikke indpaknings kassen eller enhver emballage ud, indtil du har inspiceret din ordre og er tilfreds med det produkt, du har modtaget . Læs mere om fragt


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Diplom Indoor Hairball Prøvetilbud 15 kg

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Price
Value
Quality