Diplom kattegrus/sand superklumpende uden duft 15 kg

109,00 kr

Lagerstatus: På lager

Hurtigt overblik

Diplom kattegrus / sand er naturlig hvid fra naturen.


Diplom kattegrus / sand danner en rund klump, da gruset er så grovkornet at væsken trænger ned i gruset i stedet for at lægge sig i overfladen som en tynd & flad klump, hvilket man ofte ser ved andre gode produkter.
En rund klump har en bedre brudstyrke end en flad klump.


Diplom kattegrus / sand er hurtig klumpende, hvilket specielt er en fordel ved langhårskatte, da man minimerer at gruset evt. sætter sig i pelsen ved kattens bagdel.
Ved brug af en katteske er det nemt at rense bakken, da de hårde klumper let lader sig fjerne ved brug af skeen.

Sørg altid for at have mindst 7 cm grus i bakken, da man derved sikrer sig at klumperne ikke sætter sig fast i bunden.

Vægt: 15 kg per enhed

Detaljer

- er blandt de allerbedste klumpende kattegrus på det danske marked og kan med rimelighed sammenlignes med f.eks. AK kattegrus, Vancat og Extreme. Diplom kattegrus/sand fås både med og uden babypudder. I sammenligning med de billigere produkter som for det meste er basseret på Moler er Diplom kattegrus/sand naturlig hvid Bentonit som er super klumpende og derfor billigere i brug, da der meget sjældent skal skiftes kattegrus ved brug af Diplom kattegrus/sand med Bentonit, hvor kattens urin og afføring forbliver i små klumper i modsætning til brug ag et molerprodukt, hvor urinen trænger igennem alt sandet og lugter, hvorfor der skal skiftes sand oftere. Sagt på en anden måde: det er ikke et spørgsmål om hvad et produkt koster, men hvad det er værd sammen med oplevelsen ved brug af produktet. Se mere information ved Læs mere her ved produktet på produktsiden Diplom kattegrus/sand.


Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.


Levering og Returnering

Vi er stolte af at tilbyde en 100% tilfredshedsgaranti 14 -dages risiko gratis returret. Læs mere om levering og returnering

Vi er overbeviste om at du vil være tilfreds med dit køb. Hvis produktet en eller anden grund ikke opfylder dine forventninger, kan du returnere det i sin oprindelige tilstand med den originale emballage inden 14 kalenderdage fra datoen for afsendelse, til en udveksling eller fuld refusion af købsprisen, plus fragt.

Venligst inspicere din ordre straks ved ankomsten. Smid ikke indpaknings kassen eller enhver emballage ud, indtil du har inspiceret din ordre og er tilfreds med det produkt, du har modtaget . Læs mere om fragt


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Diplom kattegrus/sand superklumpende uden duft 15 kg

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Price
Value
Quality