Diplom Katteguf Prøvetilbud 15 kg

289,00 kr

Lagerstatus: På lager

Hurtigt overblik

SE HER – PRØVETILBUD! Diplom Katteguf.


 


Diplom katte prøvetilbud kan mixes, også med Diplom hunde prøvetilbud og øvrige Diplom sortiment.

PRØVE TILBUD Katteguf


Vi vil gerne anbefale dig at prøve DiplomKatteguf. Det er kvalitetsfuldfoder, som sikrer din kat et ernæringsmæssigt fuldt dækkende kattefoder til lavpris.


For ikke at ”købe katten i sækken” tilbyder vi følgende prøvetilbud:


Første 15 kg Diplom Katteguf får du leveret direkte til din dør uden ekstra omkostninger.

Størrelse på forpakning: 15.0 kg

Detaljer

- med kylling og kødgrever er et kvalitetsfuldfoder med et energiniveau der er tilpasset den voksne kat med almindeligt aktivitetsniveau. Diplom Kattemad Katteguf er et alsidigt sammensat foder, der fremmer kattens trivsel, samt vedligeholder muskler, stærke knogler og tænder. Foderets sammensætning er med til at give katten en sund hud og pels og sikre katten et langt og sundt liv. Diplom Kattemad Katteguf er rig på kød og fisk, hvilket gør foderet meget velsmagende. Diplom Kattemad Katteguf vil hjælpe din kat med at holde den i top kondition, og er den perfekte løsning til den voksne kat, og som følge af det lave magnesiumindhold forhindrer dannelsen af urinvejskrystaller.


Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.


Levering og Returnering

Vi er stolte af at tilbyde en 100% tilfredshedsgaranti 14 -dages risiko gratis returret. Læs mere om levering og returnering

Vi er overbeviste om at du vil være tilfreds med dit køb. Hvis produktet en eller anden grund ikke opfylder dine forventninger, kan du returnere det i sin oprindelige tilstand med den originale emballage inden 14 kalenderdage fra datoen for afsendelse, til en udveksling eller fuld refusion af købsprisen, plus fragt.

Venligst inspicere din ordre straks ved ankomsten. Smid ikke indpaknings kassen eller enhver emballage ud, indtil du har inspiceret din ordre og er tilfreds med det produkt, du har modtaget . Læs mere om fragt


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Diplom Katteguf Prøvetilbud 15 kg

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Price
Value
Quality