Diplom Lam & Ris Prøvetilbud 15 kg

409,00 kr

Lagerstatus: På lager

Hurtigt overblik

SE HER – PRØVE TILBUD! Lam og Ris.


Diplom hunde prøve tilbud kan mixes, også med Diplom katte prøve tilbud og øvrige Diplom sortiment.


PRØVE TILBUD Lam & Ris


Vi vil gerne anbefale dig at prøve Diplom Lam & Ris. Det er kvalitetsfuldfoder, som sikrer din hund et ernæringsmæssigt fuldt dækkende hundefoder til lavpris.


For ikke at ”købe hunden i sækken” tilbyder vi følgende prøvetilbud:


Første 15 kg Diplom Lam & Ris får du leveret direkte til din dør uden ekstra omkostninger.


Størrelse på forpakning: 15.0 kg

Detaljer

Diplom Lam & Ris Prøvetilbud - med kødgrever og roefibre er et kvalitets fuldfoder til voksne hunde af alle racer med et normalt aktivitetsniveau. Er meget velegnet til hunde der stiller særlige krav, også med hensyn til diæt- og allergi problemer pga. sammensætningen med lam og ris. Diplom Hundemad Lam og Ris indeholder vigtige Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, hvilket styrker hundens immunforsvar og led, giver en sund hud samt flot og glansfuld pels. Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer øger også frugtbarhed og mindsker risikoen for allergi og hjerte-karsygdomme. Foderet indeholder nøje afstemt mængde EFA-olie, der dæmper immunsystemets overdrevne allergiske reaktion. Diplom Hundefoder Lam og Ris er rig på animalske proteiner hvilket gør foderet letfordøjeligt, med en høj smagsaccept. Indeholder ingen kunstige farve- og smagsstoffer. Diplom Hundefoder Lam og Ris er et perfekt problemløsende kvalitets fuldfoder til lavpris.


Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.


Levering og Returnering

Vi er stolte af at tilbyde en 100% tilfredshedsgaranti 14 -dages risiko gratis returret. Læs mere om levering og returnering

Vi er overbeviste om at du vil være tilfreds med dit køb. Hvis produktet en eller anden grund ikke opfylder dine forventninger, kan du returnere det i sin oprindelige tilstand med den originale emballage inden 14 kalenderdage fra datoen for afsendelse, til en udveksling eller fuld refusion af købsprisen, plus fragt.

Venligst inspicere din ordre straks ved ankomsten. Smid ikke indpaknings kassen eller enhver emballage ud, indtil du har inspiceret din ordre og er tilfreds med det produkt, du har modtaget . Læs mere om fragt


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Diplom Lam & Ris Prøvetilbud 15 kg

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Quality
Price
Value