Diplom Megafoder Kat Prøvetilbud 15 kg

419,00 kr

Lagerstatus: På lager

Hurtigt overblik

SE HER – PRØVE TILBUD! Megafoder kat.


Diplom katte prøvetilbud kan mixes, også med Diplom hunde prøvetilbud og øvrige Diplom sortiment.

PRØVE TILBUD Megafoder Kat


Vi vil gerne anbefale dig at prøve Diplom Megafoder Kat. Det er kvalitetsfuldfoder, som sikrer din kat et ernæringsmæssigt fuldt dækkende kattefoder til lavpris.


For ikke at ”købe katten i sækken” tilbyder vi følgende prøvetilbud:


Første 15 kg Diplom Megafoder Kat får du leveret direkte til din dør uden ekstra omkostninger.


Størrelse på forpakning: 15.0 kg

Detaljer

- er kvalitets fuldfoder specielt fremstillet til store katte som f.eks. Maine Coon katte, som meget gerne vil have store piller som tilgodeser kattens fysiologiske og ernæringsmæssige behov blandt andet dens store belastning af dens led, men også for at tilgodese at tænderne bliver brugt nok til at der undgås visse tandproblemer. Se mere information om Diplom kattefoder Mega på forsiden ved produktet.


Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.


Levering og Returnering

Vi er stolte af at tilbyde en 100% tilfredshedsgaranti 14 -dages risiko gratis returret. Læs mere om levering og returnering

Vi er overbeviste om at du vil være tilfreds med dit køb. Hvis produktet en eller anden grund ikke opfylder dine forventninger, kan du returnere det i sin oprindelige tilstand med den originale emballage inden 14 kalenderdage fra datoen for afsendelse, til en udveksling eller fuld refusion af købsprisen, plus fragt.

Venligst inspicere din ordre straks ved ankomsten. Smid ikke indpaknings kassen eller enhver emballage ud, indtil du har inspiceret din ordre og er tilfreds med det produkt, du har modtaget . Læs mere om fragt


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Diplom Megafoder Kat Prøvetilbud 15 kg

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Price
Value
Quality