Diplom Senior Hairball Prøvetilbud 15 kg

419,00 kr

Lagerstatus: På lager

Hurtigt overblik

SE HER – PRØVETILBUD! Diplom Senior Hairball.


 


Diplom katte prøvetilbud kan mixes, også med Diplom hunde prøvetilbud og øvrige Diplom sortiment.

PRØVE TILBUD Senior Hairball


Vi vil gerne anbefale dig at prøve Diplom Senior Hairball. Det er kvalitetsfuldfoder, som sikrer din kat et ernæringsmæssigt fuldt dækkende kattefoder til lavpris.


For ikke at ”købe katten i sækken” tilbyder vi følgende prøvetilbud:


Første 15 kg Diplom Senior Hairball får du leveret direkte til din dør uden ekstra omkostninger.

Størrelse på forpakning: 15.0 kg

Detaljer

Diplom Senior Hairball Prøvetilbud - med kylling og lav magnesiumindhold er et kvalitetsfuldfoder der er særdeles velegnet til katte der er i sin 3. aldersfase. Foderet sammensætning tager højde for at kattens aktivitetsniveau er under det normale niveau. Diplom Kattemad Senior Hairball hjælper med at undgå dannelsen af hårbolde ved hjælp af specielt sammensatte naturlige fibre der flytter de indtagende slikket hår sikkert igennem tarmsystemet. Diplom Kattemad Senior Hairball vil forbedre kattens livskvalitet og er den perfekte løsning til ældre indendørs katte med et lavt aktivitetsniveau og som har risiko for at danne urinvejskrystaller.


Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.


Levering og Returnering

Vi er stolte af at tilbyde en 100% tilfredshedsgaranti 14 -dages risiko gratis returret. Læs mere om levering og returnering

Vi er overbeviste om at du vil være tilfreds med dit køb. Hvis produktet en eller anden grund ikke opfylder dine forventninger, kan du returnere det i sin oprindelige tilstand med den originale emballage inden 14 kalenderdage fra datoen for afsendelse, til en udveksling eller fuld refusion af købsprisen, plus fragt.

Venligst inspicere din ordre straks ved ankomsten. Smid ikke indpaknings kassen eller enhver emballage ud, indtil du har inspiceret din ordre og er tilfreds med det produkt, du har modtaget . Læs mere om fragt


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Diplom Senior Hairball Prøvetilbud 15 kg

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Price
Value
Quality