Diplom Seniorfoder / Light Prøvetilbud 15 kg

409,00 kr

Lagerstatus: På lager

Hurtigt overblik

E HER – PRØVE TILBUD! Seniorfoder.


Diplom hunde prøve tilbud kan mixes, også med Diplom katte prøve tilbud og øvrige Diplom sortiment.


PRØVE TILBUD Seniorfoder


Vi vil gerne anbefale dig at prøve DiplomSeniorfoder. Det er kvalitetsfuldfoder, som sikrer din hund et ernæringsmæssigt fuldt dækkende hundefoder til lavpris.


For ikke at ”købe hunden i sækken” tilbyder vi følgende prøvetilbud:


Første 15 kg Diplom Seniorfoder får du leveret direkte til din dør uden ekstra omkostninger.

Størrelse på forpakning: 15.0 kg

Detaljer

Diplom Seniorfoder / Light Prøvetilbud - med glucosamin er et kvalitets fuldfoder til ældre hunde i sin 3. aldersface. Der er taget hensyn til at den ældre hunds aktivitetsniveau er lavt. Sammensætningen gør at der er taget hensyn til at hundens muskelmasse bibeholdes, samt at knoglernes styrke ikke svækkes. Diplom Hundemad Seniorfoder er rig på smag, da hundens smagsløg med tiden svækkes. Diplom Hundemad Seniorfoder indeholder ingen kunstige farve, smagsstoffer eller konserveringsmidler, men til gengæld indeholder Seniorfoder passende mængde af glucosamin, som stimulerer bruskcellerne til at producere kollagen og andre knoglesubstanser, hvorved bruskens elasitet og spændkraft bevares. Flere videnskabelige undersøgelser har vist glucosamin har en positiv virkning på slidgigt. Diplom Hundemad Seniorfoder er det perfekte fuldfoder til ældre hunde til lavpris.


Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.


Levering og Returnering

Vi er stolte af at tilbyde en 100% tilfredshedsgaranti 14 -dages risiko gratis returret. Læs mere om levering og returnering

Vi er overbeviste om at du vil være tilfreds med dit køb. Hvis produktet en eller anden grund ikke opfylder dine forventninger, kan du returnere det i sin oprindelige tilstand med den originale emballage inden 14 kalenderdage fra datoen for afsendelse, til en udveksling eller fuld refusion af købsprisen, plus fragt.

Venligst inspicere din ordre straks ved ankomsten. Smid ikke indpaknings kassen eller enhver emballage ud, indtil du har inspiceret din ordre og er tilfreds med det produkt, du har modtaget . Læs mere om fragt


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Diplom Seniorfoder / Light Prøvetilbud 15 kg

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Price
Value
Quality