Diplom Specialfoder Prøvetilbud 15 kg

589,00 kr

Lagerstatus: På lager

Hurtigt overblik

SE HER – PRØVETILBUD! Diplom Specialfoder.


 


Diplom katte prøvetilbud kan mixes, også med Diplom hunde prøvetilbud og øvrige Diplom sortiment.

PRØVE TILBUD Specialfoder


Vi vil gerne anbefale dig at prøve DiplomSpecialfoder. Det er kvalitetsfuldfoder, som sikrer din kat et ernæringsmæssigt fuldt dækkende kattefoder til lavpris.


For ikke at ”købe katten i sækken” tilbyder vi følgende prøvetilbud:


Første 15 kg Diplom Specialfoder får du leveret direkte til din dør uden ekstra omkostninger.

Størrelse på forpakning: 15.0 kg

Detaljer

- med kylling, lever og fisk er et diætisk premium fuldfoder til alle katte. Diplom Kattemad Specialfoder er særdeles velegnet til katte der stiller særlige krav, også mht. pels-, allergi-, fordøjelses- og urinvejsproblemer. Diplom Kattemad Specialfoder har et meget lavt magnesiumindhold og er Ph- regulerende, hvilket forebygger urinvejsproblemer som et af de allerbedste produkter på markedet. Diplom Kattemad Specialfoder er et af markedets mest velsmagende fuldkost produkter til katte og er fremstillet uden brug af konserveringsmidler og kunstige smags- eller farvestoffer. Diplom Kattemad Specialfoder er med til at give neutraliserede katte et aktivt og godt liv uden urinvejsproblemer.


Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.


Levering og Returnering

Vi er stolte af at tilbyde en 100% tilfredshedsgaranti 14 -dages risiko gratis returret. Læs mere om levering og returnering

Vi er overbeviste om at du vil være tilfreds med dit køb. Hvis produktet en eller anden grund ikke opfylder dine forventninger, kan du returnere det i sin oprindelige tilstand med den originale emballage inden 14 kalenderdage fra datoen for afsendelse, til en udveksling eller fuld refusion af købsprisen, plus fragt.

Venligst inspicere din ordre straks ved ankomsten. Smid ikke indpaknings kassen eller enhver emballage ud, indtil du har inspiceret din ordre og er tilfreds med det produkt, du har modtaget . Læs mere om fragt


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Diplom Specialfoder Prøvetilbud 15 kg

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Price
Value
Quality