Ferromel - Jernvitriol

129,00 kr

Lagerstatus: På lager

  • Køb 2 for 109,00 kr pr. stk. og spar 16%

* Påkrævede felter

129,00 kr

Hurtigt overblik

Mosmiddel Ferromel er særdeles effektiv overfor mos


Mosmiddel Ferromel- kan sammenlignes med Jernvitriol, er mindst ligeså effektiv men betydelig nemmere at arbejde med. Mosmiddel Ferromel er et meget fint pulverprodukt som er særdeles let at udstrø både som tørt og udvande. Mosmiddel Ferromel er særdeles effektiv overfor mos, men bør nok anvendes i foråret eller efteråret, da det svider både mos og græs. Plænen kan evt. efterbehandles med græsfrø på de sorte pletter. Pas på ikke at strø eller udvande Mosmiddel Ferromel på fliser og lign., det kan sætte pletter som ikke kan fjernes.

Detaljer

Mosmiddel Ferromel

- kan sammenlignes med Jernvitriol, er mindst ligeså effektiv men betydelig nemmere at arbejde med. Mosmiddel Ferromel er et meget fint pulverprodukt som er særdeles let at udstrø både som tørt og udvande. Mosmiddel Ferromel er særdeles effektiv overfor mos, men bør nok anvendes i foråret eller efteråret, da det svider både mos og græs. Plænen kan evt. efterbehandles med græsfrø på de sorte pletter. Pas på ikke at strø eller udvande Mosmiddel Ferromel på fliser og lign., det kan sætte pletter som ikke kan fjernes.


Tags på produkter

Andre har givet produktet disse tags:

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.


Levering og Returnering

Vi er stolte af at tilbyde en 100% tilfredshedsgaranti 14 -dages risiko gratis returret. Læs mere om levering og returnering

Vi er overbeviste om at du vil være tilfreds med dit køb. Hvis produktet en eller anden grund ikke opfylder dine forventninger, kan du returnere det i sin oprindelige tilstand med den originale emballage inden 14 kalenderdage fra datoen for afsendelse, til en udveksling eller fuld refusion af købsprisen, plus fragt.

Venligst inspicere din ordre straks ved ankomsten. Smid ikke indpaknings kassen eller enhver emballage ud, indtil du har inspiceret din ordre og er tilfreds med det produkt, du har modtaget . Læs mere om fragt


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ferromel - Jernvitriol

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Price
Value
Quality