Hvidløgsgranulat 25 kg

1.299,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Hurtigt overblik

Hvidløgsgranulat til hunde, katte og heste for at holde tæger og andet utøj bort


Hvidløgsgranulat er et naturligt fodertilskud til din hund. Ved regelmæssig brug virker det effektivt imod aldringsprocessen, sænker blodtrykket og fremmer hundens sundhed og trivsel. Det naturlige hvidløgsgranulat bevirker, at lopper og andre parasitter ikke ønsker at bide sig fast. Produktet består af stabiliseret hvidløg, som giver en høj virkning uden hvidløgslugt.
Tørrede hvidløgsprodukter fremstillet af ren hvidløg som efter høst bliver tørret/varmebehandlet. Efter en varmebehandling reduceres en del af virkestoffet i produktet (ønskes større effekt anvend knust hvidløg eller hvidløgskoncentrat) - men det er vores opfattelse, at mange anvender de tørrede hvidløgsprodukter, da disse er lette at dosere i fodret til dyrene.


Granulat og Flakes produkterne anvendes til dyr som f.eks. har problemer med luftvejene, da disse produkter ikke støver og dermed ikke forudsager unødige nys.


Hvidløgspulver kan både blandes i fodret eller i drikkevandet.


Doseringsvejledning fremgår af produktet, da doseringen er forskellig
dyr til dyr.


Alle produkterne kan mixes, også med foder.

Detaljer

Hvidløgsgranulat- anvendes i stor stil til heste, hunde og katte for at forebygge imod tæger og andet utøj. Hvidløgsgranulat anvendes og dosseres lettest ved at strø det på foderet, men hvis dyrene ikke er vant til hvidløg så dosser forsigtig i starten. Specielt katte er ikke meget for hvidløg.


Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.


Levering og Returnering

Vi er stolte af at tilbyde en 100% tilfredshedsgaranti 14 -dages risiko gratis returret. Læs mere om levering og returnering

Vi er overbeviste om at du vil være tilfreds med dit køb. Hvis produktet en eller anden grund ikke opfylder dine forventninger, kan du returnere det i sin oprindelige tilstand med den originale emballage inden 14 kalenderdage fra datoen for afsendelse, til en udveksling eller fuld refusion af købsprisen, plus fragt.

Venligst inspicere din ordre straks ved ankomsten. Smid ikke indpaknings kassen eller enhver emballage ud, indtil du har inspiceret din ordre og er tilfreds med det produkt, du har modtaget . Læs mere om fragt


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Hvidløgsgranulat 25 kg

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Price
Value
Quality