Kingsmoor Pure Havfisk Hvalp 10 kg

519,00 kr

Lagerstatus: På lager

Hurtigt overblik

Hundemad til hvalpe af mellem og store racer

Pure HVALP Havfisk til mellem- og store racer er kornfri, glutenfri og allergivenlig hundemad af høj, dansk kvalitet.
Opskriften er med sunde fisk og planter for en balanceret vækst og velfungerende mave. Det medvirker til et godt immunforsvar og en optimal mave-/tarmfunktion.

Detaljer

Det høje indhold af Omega 3 svarer til, at hvalpen får ca. 2 fiskeolie/Omega 3 kapsler pr. 100 gra
m hundemad. Det hjælper hvalpen til en sund hud og blank pels.

Opskriften er uden kunstige smags-, og farvestoffer. Vores konservering er af naturlig oprindelse og fisken er uden tungmetaller, så hvalpen får en sund start på livet.Vi anvender friske råvarer, der skånsomt er tørret for at bevare friskheden, den gode smag og holdbarheden.

Opskriften består af:
Fiskemel (26%), kartoffelstivelse (25,5%), ærter (16.8%), hestebønner (11%), kyllingefedt (8,5%), roesnitter (4%), tørrede helæg (2%), fiskeolie (koldpresset) (1%), ølgær (1%), gulerødder (tørrede) (1%), dicalciumfosfat, natriumklorid, østersskalsmel, Kingsmoor urter (lucerne, tang, hyben, æble, rabarber, brændenælde, pebermynte, hvidløg, lakridsrod, burresnerre, lucerneurt, peberrod, mælkebøtte med rod, kamille, hvidtjørn og anis) (0,25%), kaliumklorid, cikorieinulin, glucosamin, chondroitin (sulfat), chelateret (organisk) selen.

Til 10 kg Pure HVALP Havfisk mellem- og store racer er der omregnet bl.a. brugt:
12 kg fisk
9,6 kg ærter + bønner
14,3 kg blandede rodfrugter.

Pure HVALP Havfisk er produceret i Danmark.

Når du skifter til Kingsmoor, anbefales det at skifte gradvist over tre til otte dage, så hunden kan få opbygget en ny stærk tarmflora. Hundemaden serveres tørt, og hunden skal altid have adgang til frisk vand.

Fodermængden er vejledende, da hundens behov er afhængig af vejret (om det er koldt eller varmt), hundens alder og ikke mindst, hvor aktiv hunden er – nogle hunde er mere livlige end andre. Optagelse og energiforbrænding afhænger af den enkelte hund. Du er den bedste til at vurdere, hvor meget din hund skal have. Det vigtigste er, at du ikke giver hunden for meget. Og husk, godbidder er også mad!


Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.


Levering og Returnering

Vi er stolte af at tilbyde en 100% tilfredshedsgaranti 14 -dages risiko gratis returret. Læs mere om levering og returnering

Vi er overbeviste om at du vil være tilfreds med dit køb. Hvis produktet en eller anden grund ikke opfylder dine forventninger, kan du returnere det i sin oprindelige tilstand med den originale emballage inden 14 kalenderdage fra datoen for afsendelse, til en udveksling eller fuld refusion af købsprisen, plus fragt.

Venligst inspicere din ordre straks ved ankomsten. Smid ikke indpaknings kassen eller enhver emballage ud, indtil du har inspiceret din ordre og er tilfreds med det produkt, du har modtaget . Læs mere om fragt


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Kingsmoor Pure Havfisk Hvalp 10 kg

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Price
Value
Quality
Du har måske også brug for Producter