Kingsmoor Pure Kalkun Hvalp 4 kg

249,00 kr

Lagerstatus: På lager

Hurtigt overblik

Hundemad til hvalpe af små racer

Pure HVALP Kalkun til små racer er kornfri, glutenfri og allergivenlig hundemad af høj, dansk kvalitet.
Mindre brikker – nemme at tygge for små racer.

Detaljer

Opskriften er med danske fisk, sunde planter og lækker kalkun for en balanceret vækst og velfungerende mave. Det medvirker til et stærkt immunforsvar og en optimal mave-/tarmfunktion.

Det høje indhold af Omega 3 svarer til, at hvalpen får ca. 2 Omega 3 kapsler pr. 100 gram hundemad. Det hjælper hvalpen til en sund hud og blank pels.

Opskriften er uden kunstige smags-, og farvestoffer. Vores konservering er af naturlig oprindelse og fisken er uden tungmetaller, så hvalpen får en sund start på livet. Vi anvender friske råvarer, der skånsomt er tørret for at bevare friskheden, den gode smag og holdbarheden.

Opskriften består af:
Kalkun/kylling (forarbejdet og hydrolyseret animalsk protein) (21%+11%), kartoffelstivelse (24%), ærter (ærtemel) (22%), animalsk fedtstof (kylling/fjerkræ) (7,5%), roesnitter (tørrede fibre) (4%), fiskemel (2%), lakseolie (koldpresset) (2%), ølgær (renset) (1,8%), tørrede helæg (1,5%), rapsolie (raffineret) (1%), gulerødder (tørret) (0,5%), natriumklorid, Kingsmoor urter (0,25%): lucerne, tang, hyben, æble, rabarber, brændenælde, pebermynte, hvidløg, lakridsrod, burresnerre, lucerneurt, peberrod, mælkebøtte + rod, kamille, hvidtjørn og anis. Cikorieinulin, chelateret (organisk) selen.

Til 4 kg Pure HVALP Kalkun er der omregnet bl.a. brugt:
2,6 kg kalkun
2,3 kg kylling
0,3 kg fisk
3,7 kg ærter
5,3 kg rodfrugter

Pure HVALP Kalkun er produceret i Danmark.

Når du skifter til Kingsmoor, anbefales det at skifte gradvist over tre til otte dage, så hunden kan få opbygget en ny stærk tarmflora. Hundemaden serveres tørt, og hunden skal altid have adgang til frisk vand.

Fodermængden er vejledende, da hundens behov er afhængig af vejret (om det er koldt eller varmt), hundens alder og ikke mindst, hvor aktiv hunden er – nogle hunde er mere livlige end andre. Optagelse og energiforbrænding afhænger af den enkelte hund. Du er den bedste til at vurdere, hvor meget din hund skal have.

Det vigtigste er, at du ikke giver hunden for meget. Og husk, godbidder er også mad!


Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.


Levering og Returnering

Vi er stolte af at tilbyde en 100% tilfredshedsgaranti 14 -dages risiko gratis returret. Læs mere om levering og returnering

Vi er overbeviste om at du vil være tilfreds med dit køb. Hvis produktet en eller anden grund ikke opfylder dine forventninger, kan du returnere det i sin oprindelige tilstand med den originale emballage inden 14 kalenderdage fra datoen for afsendelse, til en udveksling eller fuld refusion af købsprisen, plus fragt.

Venligst inspicere din ordre straks ved ankomsten. Smid ikke indpaknings kassen eller enhver emballage ud, indtil du har inspiceret din ordre og er tilfreds med det produkt, du har modtaget . Læs mere om fragt


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Kingsmoor Pure Kalkun Hvalp 4 kg

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Price
Value
Quality
Du har måske også brug for Producter