Kingsmoor Pure Kylling Stor Race 3 kg

219,00 kr

Lagerstatus: På lager

Hurtigt overblik

Kattemad til voksen kat af stor race

Pure KYLLING til voksen katPure KYLLING til voksen kat af stor race er kornfri, glutenfri og allergivenlig kattemad af høj, dansk kvalitet.
Pure KYLLING til voksen kat af stor race er udviklet for at dække behovene hos katte af store racer.

Detaljer

Opskriften vil begejstre din kat med en fantastisk smag af gode, rene råvarer som delikat fisk og velsmagende kyllingekød. En skøn blanding af urter giver det ekstra pift til smagen, som din kat ikke kan stå for.

Opskriften er med funktionelle fibre fra f.eks. roesnitter, der giver en god tarmslimhinde og afhjælper hårboller, som mange store racer typisk danner, når de rengør sig. Fibrene mindsker opkast af hårbollerne – i stedet kommer hårbollerne ud med afføringen. Det er mere behageligt for både kat og ejer.

Glucosamin og chondroitin er med til at holde den store kats led sunde, der på grund af kattens størrelse har brug for ekstra support.

Pure KYLLING til kat af stor race er udviklet som urinforsurende kost. Det støtter sunde urinveje ved delvist at forebygge urinvejssten (struvitsten og krystaller).

Katte er fra naturens hånd kødædere. Pure KYLLING til voksen kat af stor race indeholder derfor hele 84,5 % protein fra kød. Se mere om kattes behov for protein længere nede på siden.

Den gode smag af fisk er udvundet af koldpresset fiskeolie fra Norge. Det vil sige, at olien ikke varmes op, men bevarer alle de gode egenskaber fra den sunde olie.
Vejen fra den friske fisk og til udvinding af olien går meget hurtigt for at undgå harskning og en dårlig lugt af fisk – for frisk fisk lugter ikke. Derefter konserveres fiskeolien med naturlige antioxidanter og blandes i kattemaden som en af de sidste ingredienser – uden opvarmning. Det sikrer, at katten får optimal udnyttelse af det høje indhold af Omega 3, som er kendt for at gavne helbredet generelt og give en smuk pels.

Vi anvender ingen former for kemi, for vores holdning er at katten skal have det mest naturlige mad. Al konservering er af naturlig oprindelse og opskriften er uden farvestoffer.

Pillerne er større til store munde, så den store kat tygger sin mad i stedet for at sluge den.

Pure KYLLING til voksen kat af stor race er produceret i Danmark.

Sådan vælger du den sundeste mad til din kat
Veterinærsygeplejerske Wickys Top 3-liste

1. Proteinerne skal komme fra animalske kilder. Husk at tjekke ingredienslisten (og ikke kun proteinindholdet), når du køber mad til din kat. Et højt proteinindhold er nemlig ikke automatisk ensbetydende med, at maden er sund for din kat. Proteinerne SKAL hovedsagligt komme fra animalske kilder for at være gode for din kat. Ofte kommer proteinerne fra grøntsager – og det er altså ikke lige så sundt for din kat.

2. Fokus på den enkelte kat. Køb mad, der er tilpasset din kats størrelse og udviklingstrin. En killing har brug for en hel anden kost end f.eks. en neutraliseret kat.

3. Køb mad, som din kat kan lide. En kat SKAL have mad hver dag pga. dens særlige fordøjelsessystem og for at undgå fedtlever. Kingsmoors mad til katte indeholder f.eks.  en række urter, der giver duft og smag. De fleste af urterne kan du selv finde vildtvoksende i den danske flora, som f.eks. kamille og baldrian. Duften af baldrian er kendt for at være fuldstændig uimodståelig for katte.

Opskriften består af:
Kylling (kødproteinmel) (25%), kartoffelstivelse (20%), ærter (17%), kyllingefedt, roesnitter (10,7%), fiskemel (31%), rapsolie (12%), fiskeolie (koldpresset) (4%), lignocellulose, lecithin, Kingsmoor urter (0,25%): brændenælde, burresnerre, havalger, hyben, lucerneurt, baldrian. Kaliumklorid, cikorieinulin, glucosamin, chondroitin, yucca shidegera.

Vejledende mængde mad pr. dag:
Vægt:  1 kg   2 kg   3 kg   4 kg   5 kg   6 kg   7 kg   8 kg   9 kg  10 kg
Gram:  15      30      45      60      75     90      105    120   135    155

Katten skal altid have adgang til frisk vand. Måltidets størrelse er vejledende, da kattens behov er afhængig af vejret (om det er koldt eller varmt), kattens alder og ikke mindst, hvor aktiv katten er – nogle katte er mere livlige end andre. Optagelse og energiforbrænding afhænger af den enkelte kat.
Opbevaring:
Uåbnet: Tørt og køligt.
Åbnet: Som uåbnet. Opbevar kattens mad i tæt lukket emballage eller beholder.

Analyse:
Råprotein 31,0% Råfedt 20,0% Træstof 5,0% Råaske 6,5% Vand 9,0% Calcium 1,0%, Fosfor 0,8%, Magnesium 0,06%, Taurin 1,5%.

Vitaminer:
Vitamin A, E672: 24.000 ie, Vitamin D3, E671: 2.400 ie, Vitamin E, alfa-tokoferol: 240 mg., Vitamin-C – L-askorbinsyre: 49,5 mg, Vitamin B1: 4,0 mg., Vitamin B2: 16,0 mg., Vitamin B6: 3,2 mg., Vitamin B12: 0,16 mg., D-Pantotensyre: 48,0 mg., Folinsyre: 0,64 mg., Biotin: 0,04 mg., Niacin: 34,4 mg., Cholin chlorid: 250,0 mg., L-carnitin: 100,0 mg. Energi Kcal (Kcal/100g) 400, Energi KJ (KJ/100g) 1673.

Sporstoffer:
Jod tilsat som Calciumjodat, E2: 9,18 mg, Zink tilsat som Zink-(II)-sulfat, monohydrat, E6: 311,0 mg, Zink (Zn) tilsat som Zink-methionin, E6: 200,0 mg, Selen tilsat som Natriumselenit, E8: 0,26 mg.

Fedtsyrer: Omega-3-fedtsyrer beregnet: 9,0 g/kg, Omega-6-fedtsyrer beregnet: 35,0 g/kg.

Aminosyrer: DL-Methionin: 5,0 g.

Surhedsregulerende midler: Fosforsyre 5,0 g, Ammonium chlorid 1,0 g, DL-methionin 5,0 g.

Naturlige antioxidanter: Naturlige antioxidanter (naturlige tokoferoler, rosmarinekstrakt, rapsolie, lecithin, citronsyre, siliciumdioxid).


Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.


Levering og Returnering

Vi er stolte af at tilbyde en 100% tilfredshedsgaranti 14 -dages risiko gratis returret. Læs mere om levering og returnering

Vi er overbeviste om at du vil være tilfreds med dit køb. Hvis produktet en eller anden grund ikke opfylder dine forventninger, kan du returnere det i sin oprindelige tilstand med den originale emballage inden 14 kalenderdage fra datoen for afsendelse, til en udveksling eller fuld refusion af købsprisen, plus fragt.

Venligst inspicere din ordre straks ved ankomsten. Smid ikke indpaknings kassen eller enhver emballage ud, indtil du har inspiceret din ordre og er tilfreds med det produkt, du har modtaget . Læs mere om fragt


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Kingsmoor Pure Kylling Stor Race 3 kg

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Quality
Price
Value
Du har måske også brug for Producter