Nutra Gold Laks & Kartofler 15 kg

559,00 kr

Lagerstatus: På lager

Hurtigt overblik

Med laks og kartoffel.

En helhedsorienteret formel med laks og kartofler specielt velegnet til følsomme eller allergiske hunde. Salmon & Potato Adult Dog Formula giver en alternativ smag til hunde, der elsker smagen af laks.

Derudover hjælper foderet gennem omega 3-fedtsyrer med til at hæmme betændelse forårsaget af allergier. Naturlige antioxidanter giver din hund en sund hud og pels.

Vægt: 15 kg per enhed

Detaljer

Nutra Gold hundemad Laks & Kartofler

- er specielt velegnet til de følsomme eller allergiske hunde. En helbredsorienteret sammensætning med laks og kartofler specielt velegnet til følsomme eller allergiske hunde. Foderet giver en alternativ smag til hunde, der elsker smagen af laks. Nutra Gold hundemad Laks & Kartofler er med Omega-3 fedtsyrer med til at hæmme betændelse forårsaget af allergier. Der er kun tilsat naturlige antioxidanter som giver din hund en sund hud og pels.


Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.


Levering og Returnering

Vi er stolte af at tilbyde en 100% tilfredshedsgaranti 14 -dages risiko gratis returret. Læs mere om levering og returnering

Vi er overbeviste om at du vil være tilfreds med dit køb. Hvis produktet en eller anden grund ikke opfylder dine forventninger, kan du returnere det i sin oprindelige tilstand med den originale emballage inden 14 kalenderdage fra datoen for afsendelse, til en udveksling eller fuld refusion af købsprisen, plus fragt.

Venligst inspicere din ordre straks ved ankomsten. Smid ikke indpaknings kassen eller enhver emballage ud, indtil du har inspiceret din ordre og er tilfreds med det produkt, du har modtaget . Læs mere om fragt


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nutra Gold Laks & Kartofler 15 kg

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Quality
Price
Value