Nutra Gold Senior 15 kg

549,00 kr

Lagerstatus: På lager

Hurtigt overblik

Helhedsorienteret formel som holder hunden sund i dens gyldne år.


7 år og ældre 

Denne helhedsorienterede formel holder hunden sund i dens gyldne år. Senior Dog indeholder det rigtige niveau af protein, fedt og andre vigtige næringsstoffer. Derudover er der også L-carnitin til at give energi og mere mel af skaldyr (glucosaminkilde) og mere fjerkræsbrusk (chondroitinkilde) end i Adult Dog, hvilket fremmer sunde led og sundt brusk. 


Vægt: 15 kg per enhed

Detaljer

- Holder din ældre hund sund. Har din hund ledproblemer, smerter i bækken, hoftedysplasi eller er oppe i årene er dette fuldfoder det perfekte til din hund. Du vil opleve en fornyet energi og kraft hos din hund, bl.a. pga. det ekstreme høje indhold af glucosamin som er med til at smøre leddene. Den helbredbredsorienterede sammensætning holder hunden sund i dens gyldne år. Nutra Gold hundemad Senior indeholder det rigtige niveau af protein, fedt og andre vigtige næringsstoffer. Derudover er der også L-carnitin til at give energi og mere mel af skaldyr (glucosaminkilde ) og mere fjerkræbrusk ( chondroitinkilde ) end i andet voksenfoder.


Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.


Levering og Returnering

Vi er stolte af at tilbyde en 100% tilfredshedsgaranti 14 -dages risiko gratis returret. Læs mere om levering og returnering

Vi er overbeviste om at du vil være tilfreds med dit køb. Hvis produktet en eller anden grund ikke opfylder dine forventninger, kan du returnere det i sin oprindelige tilstand med den originale emballage inden 14 kalenderdage fra datoen for afsendelse, til en udveksling eller fuld refusion af købsprisen, plus fragt.

Venligst inspicere din ordre straks ved ankomsten. Smid ikke indpaknings kassen eller enhver emballage ud, indtil du har inspiceret din ordre og er tilfreds med det produkt, du har modtaget . Læs mere om fragt


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nutra Gold Senior 15 kg

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Price
Value
Quality
Du har måske også brug for Producter