Nutra Nuggets Hvalp 15 kg

439,00 kr

Lagerstatus: På lager

  • Køb 2 for 392,00 kr pr. stk. og spar 11%

Hurtigt overblik

Nutra Nuggets Puppy er et velafbalanceret og let fordøjeligt foder, der giver din hvalp en god start.


Specielt udviklet til små og middelstore hunderacer.

NUTRA NUGGETS Puppy Formula er et velafbalanceret og let fordøjeligt foder, der giver din hvalp en god start.

Med et optimalt niveau af energi, proteiner og andre nødvendige næringsstoffer - alt det, som hurtigtvoksende hvalpe har brug for. Fra de er vænnet fra, og op til voksenalderen, bidrager dette til at sikre en optimal udvikling.
Foderet indeholder den rigtige balance af Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, der sikrer en sund hud og blank pels samt styrker immunsystemet og hundens almene helbredstilstand.

Indeholder ingen kunstige farve-, konserverings- eller smagstilsætningsstoffer.

Vægt: 15 kg per enhed

Detaljer

- er specielt udviklet til små og mellemstore hunderacer. Nutra Nuggets hundemad Hvalp er et velafbalanceret og letfordøjeligt foder der giver din hvalp en god start. Med et optimalt niveau af energi, proteiner og andre ernæringsstoffer – alt det som hurtigtvoksende hvalpe har brug for, kan det ikke gøres bedre. Fra de er vænnet fra og op til voksenalderen, bidrager dette til at sikre en optimal udvikling.

- indeholder den rigtige balance af Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, der sikrer en sund hud og blank pels samt styrker immunsystemet og hundens almene helbredstilstand. Nutra Nuggets hundemad Hvalp indeholder ingen kunstige farve-, konserverings- eller smagstilsætningsstoffer.


Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.


Levering og Returnering

Vi er stolte af at tilbyde en 100% tilfredshedsgaranti 14 -dages risiko gratis returret. Læs mere om levering og returnering

Vi er overbeviste om at du vil være tilfreds med dit køb. Hvis produktet en eller anden grund ikke opfylder dine forventninger, kan du returnere det i sin oprindelige tilstand med den originale emballage inden 14 kalenderdage fra datoen for afsendelse, til en udveksling eller fuld refusion af købsprisen, plus fragt.

Venligst inspicere din ordre straks ved ankomsten. Smid ikke indpaknings kassen eller enhver emballage ud, indtil du har inspiceret din ordre og er tilfreds med det produkt, du har modtaget . Læs mere om fragt


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nutra Nuggets Hvalp 15 kg

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Price
Value
Quality
Du har måske også brug for Producter