Nutra Nuggets Performance 15 kg

409,00 kr

Lagerstatus: På lager

Hurtigt overblik

NUTRA NUGGETS komplette, velafbalancerede foder til hunde med et normalt, eller lettere øget aktivitetsniveau.

Det forhøjede proteinniveau giver den nødvendige energi til en aktiv dagligdag, og den letfordøjelige kylling, kyllingefedtet og kulhydrater betyder, sammen med et optimalt niveau af vitaminer og mineraler, at du kan give din hund al den energi, den har brug for, samtidig med at du giver den en mindre fodermængde.

Foderet indeholder den rigtige balance af Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, der sikrer en sund hud og blank pels samt styrker immunsystemet og hundens almene helbredstilstand.

Indeholder ingen kunstige farve-, konserverings- eller smagstilsætningsstoffer.

Detaljer

Nutra Nuggets hundemad Performance

- er et komplet velafbalanceret foder til hunde med et normal lettere øget aktivitetsniveau. Det forhøjede proteinniveau giver hunden den nødvendige energi til en aktiv dagligdag, og den letfordøjelige kylling, kyllingefedt og kulhydrater betyder, sammen med et optimalt niveau af vitaminer og mineraler, at du kan give din hund al den energi, den har brug for, samtidig med at du giver den en mindre fodermængde. Nutra Nuggets hundemad Performance indeholder den rigtige balance af Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, der sikrer en sund hud og blank pels samt styrker immunsystemet og hundens almene helbredstilstand. Indeholder ingen kunstige farve-, konserverings- eller smagstilsætningsstoffer.


Yderligere information

Vægt / Volume 15kg

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.


Levering og Returnering

Vi er stolte af at tilbyde en 100% tilfredshedsgaranti 14 -dages risiko gratis returret. Læs mere om levering og returnering

Vi er overbeviste om at du vil være tilfreds med dit køb. Hvis produktet en eller anden grund ikke opfylder dine forventninger, kan du returnere det i sin oprindelige tilstand med den originale emballage inden 14 kalenderdage fra datoen for afsendelse, til en udveksling eller fuld refusion af købsprisen, plus fragt.

Venligst inspicere din ordre straks ved ankomsten. Smid ikke indpaknings kassen eller enhver emballage ud, indtil du har inspiceret din ordre og er tilfreds med det produkt, du har modtaget . Læs mere om fragt


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nutra Nuggets Performance 15 kg

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Price
Value
Quality