Nutra Nuggets Professional Aktiv 15 kg

479,00 kr

Lagerstatus: På lager

Hurtigt overblik

Hundefoder til voksne hunde, der er meget aktive, drægtige eller diegivende hunde.


Komplet, velafbalanceret hundefoder til voksne hunde, der er meget aktive, til drægtige og diegivende hunde, der på den måde anvender megen energi. Jagthunde, andre 'arbejdshunde' samt udstillingshunde (højt energiforbrug i stress-situationer) har stor glæde af dette foder med det højeste proteinniveau.

NUTRA NUGGETS Professional er let fordøjeligt på grund af kyllingemelets, kyllingefedtets og i høj grad kulhydraternes høje kvalitet. Det høje niveau af førsteklasses kyllingefedt gør, at du kan give din hund alt den energi, den har brug for, samtidig med at du kan give den en mindre fodermængde.

Vægt: 15 kg per enhed

Detaljer

Professional Formula indeholder mel af skaldyr (glucosaminkilde) og fjerkræsbrusk (chondroitinkilde) for at styrke brusken og forebygge svage led.
Indeholder den rigtige balance af Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, der sikrer en sund hud og blank pels samt styrker immunsystemet og hundens almene helbredstilstand.

Indeholder ingen kunstige farve-, konserverings - eller smagstilsætningsstoffer.

- er et komplet afbalanceret hundefoder til voksne hunde der er meget aktive og til drægtige og diegivende tæver. Generelt til hunde der på den måde anvender megen energi, jagthunde, andre arbejdshunde samt udstillingshunde der har et højt energiforbrug i stress-situationer, har stor glæde af dette foder med det høje proteinniveau. Nutra Nuggets hundefmad Professional er letfordøjeligt pga. kyllingemelets, kyllingefedtets og i høj grad kulhydraternes høje kvalitet. Det høje niveau af førsteklasses kyllingefedt gør, at du kan give din hund al den energi, den har brug for samtidig med, at du kan give den en mindre fodermængde. Indeholder glucosamin og chondroitinasulfat for at styrke brusken og forebygge svage led.


Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.


Levering og Returnering

Vi er stolte af at tilbyde en 100% tilfredshedsgaranti 14 -dages risiko gratis returret. Læs mere om levering og returnering

Vi er overbeviste om at du vil være tilfreds med dit køb. Hvis produktet en eller anden grund ikke opfylder dine forventninger, kan du returnere det i sin oprindelige tilstand med den originale emballage inden 14 kalenderdage fra datoen for afsendelse, til en udveksling eller fuld refusion af købsprisen, plus fragt.

Venligst inspicere din ordre straks ved ankomsten. Smid ikke indpaknings kassen eller enhver emballage ud, indtil du har inspiceret din ordre og er tilfreds med det produkt, du har modtaget . Læs mere om fragt


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nutra Nuggets Professional Aktiv 15 kg

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Price
Value
Quality
Du har måske også brug for Producter