Salg Nutra Nuggets Senior Light 15 kg

Nutra Nuggets Senior Light 15 kg

Pris: 439,00 kr

Special Price 219,00 kr

Lagerstatus: På lager

Hurtigt overblik

Hundefoder til overvægtige og ældre hunde eller hunde med lavt aktivitetsniveau.


Specielt sammensat til overvægtige og ældre hunde eller hunde med lavt aktivitetsniveau. Når skaden er sket, og hunden har fået nogle ekstra kilo på, som de sædvanligvis ikke er i stand til at slippe af med selv. Her hjælper Lite/Senior med sit lave kalorieindhold og alle de nødvendige næringsstoffer, den har behov for.

Giver en mæthedsfølelse uden at det indeholder for mange kalorier. Spørg altid din dyrlæge til råds, inden du sætter din hund på slankekur.

Et letfordøjeligt og velsmagende foder, der samtidig indeholder den rigtige balance af Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, der sikrer en sund hud og blank pels samt styrker immunsystemet og hundens almene helbredstilstand.

Vægt: 15 kg per enhed

Detaljer

Lite/Senior Formula indeholder mel af skaldyr (glucosaminkilde) og fjerkræsbrusk (chondroitinkilde) for at styrke brusken og forebygge svage led. Specielt ældre og hårdtarbejdende hunde får ellers ofte ledproblemer, så tilsætningen af disse stoffer er af stor vigtighed.

Indeholder ingen kunstige farve-, konserverings- eller smagstilsætningsstoffer.

- er specielt sammensat til overvægtige og ældre hunde eller hunde med lavt aktivitetsniveau. Når skaden er sket, og hunden har fået nogle ekstra kilo på, som de sædvanligvis ikke er i stand til at slippe af med selv, så hjælper Nutra Nuggets hundefmad Light/Senior med sit lave kalorieindhold og alle de nødvendige næringsstoffer, den har behov for, samtidig med at det giver en mæthedsfølelse uden at indeholde for mange kalorier. Et letfordøjeligt og velsmagende foder, der samtidig indeholder den rigtige balance af Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, der sikrer en sund hud og blank pels samt styrker hundens immunsystem og almene helbredstilstand. Nutra Nuggets hundemad Light/Senior indeholder mel af skaldyr ( glucosaminkilde ) og fjerkræbrusk ( chondroitinkilde ) for at styrke brusken og forebygge svage led. Specielt ældre og hårdtarbejdende hunde får ellers ofte ledproblemer, så tilsætning af disse stoffer er af stor vigtighed. Indeholder ingen kunstige farve-, konserverings- eller smagstilsætningsstoffer.spørg altid din dyrlæge til råds , inden du sætter din hund på slankekur.


Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.


Levering og Returnering

Vi er stolte af at tilbyde en 100% tilfredshedsgaranti 14 -dages risiko gratis returret. Læs mere om levering og returnering

Vi er overbeviste om at du vil være tilfreds med dit køb. Hvis produktet en eller anden grund ikke opfylder dine forventninger, kan du returnere det i sin oprindelige tilstand med den originale emballage inden 14 kalenderdage fra datoen for afsendelse, til en udveksling eller fuld refusion af købsprisen, plus fragt.

Venligst inspicere din ordre straks ved ankomsten. Smid ikke indpaknings kassen eller enhver emballage ud, indtil du har inspiceret din ordre og er tilfreds med det produkt, du har modtaget . Læs mere om fragt


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nutra Nuggets Senior Light 15 kg

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Quality
Price
Value
Du har måske også brug for Producter