Nutra Nuggets Voksen stor race 15 kg

449,00 kr

Lagerstatus: På lager

Hurtigt overblik

Hundefoder til store voksne hundes ernæringsbehov, hvor hundenes idealvægt ligger over 25-30 kg.


Denne formel er særligt sammensat til at opfylde store voksne hundes ernæringsbehov, hvor hundenes idealvægt ligger over 25-30 kg.

Large Breed Adult Dog indeholder øgede mængder af mel af skaldyr (glucosaminkilde) og fjerkræsbrusk (chondroitinkilde) som giver sundere led og lavere mængder fedt for bibeholdelse af din hunds optimale vægt.

Vægt: 15 kg per enhed

Detaljer

- er særligt sammensat til at opfylde store voksne hundes ernæringsbehov, hvor hundens idealvægt ligger over 25-30 kg. Indeholder øgede mængder af glucosamin og chondroitiner for sunde led, lavere mængder fedt for at bibeholde din hunds optimale vægt. Et komplet fuldfoder der dækker de fleste hundes ernæringsbehov.


Yderligere information

Vægt / Volume 15kg

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.


Levering og Returnering

Vi er stolte af at tilbyde en 100% tilfredshedsgaranti 14 -dages risiko gratis returret. Læs mere om levering og returnering

Vi er overbeviste om at du vil være tilfreds med dit køb. Hvis produktet en eller anden grund ikke opfylder dine forventninger, kan du returnere det i sin oprindelige tilstand med den originale emballage inden 14 kalenderdage fra datoen for afsendelse, til en udveksling eller fuld refusion af købsprisen, plus fragt.

Venligst inspicere din ordre straks ved ankomsten. Smid ikke indpaknings kassen eller enhver emballage ud, indtil du har inspiceret din ordre og er tilfreds med det produkt, du har modtaget . Læs mere om fragt


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nutra Nuggets Voksen stor race 15 kg

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Price
Value
Quality
Du har måske også brug for Producter