Vital-Animin hund

291,00 kr

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

291,00 kr

Hurtigt overblik

Vital Animin er et patenteret fodertilskud.


 


Produktorientering for Vital Animin:  Vital Animin er et patenteret fodertilskud som har et højt indhold af sjældne spormineraler bl.a. de 14 lanthanider. Vital Animin er ikke tilsat vitaminer og kan i den angivne dosering anvendes sammen med alle typer foder og fodertilskud uden risiko for overdosering. Indholdsgaranti: 8% råprotein, 0,50% råfedt, 1,50% træstof, 29% råaske, 0,90% calcium, 0,60% fosfor, 0,25% natrium.


Disse spormineraler er alle nødvendige for en normal udvikling og funktion af organismen.    • Vital Animin spormineraltilskud:

  • Udvoksede hunde gives 1 g Vital Animin daglig pr. 5 kg kropsvægt. TABLETTER: 1 tablet pr. 5 kg kropsvægt

  • Hvalpe samt drægtige og diegivende tæver, gives 1 g Vital Animin dagligt pr. 4 kg kropsvægt.

  • Indeholder: Mineralkoncenetrat fremstillet af vallepulver, hvedemel, ølgær og mineraler ved en fermenteringsproces

Detaljer

Vital-Animin er et patenteret fodertilskud der indeholder alle de kendte spormineraler. Vital_Animin er ikke tilsat vitaminer og kan ved den angivne dosering anvendes sammen med alle typer fodertilskud eller foder uden risiko for overdosering af vitaminer. Spormineralerne er alle nødvendige for normal udvikling og organismens funktion. Anbefalet dosering: Hvalpe samt drægtige og diegivende tæver gives 1 gram Vital-Animin dagligt pr 4 kg kropsvægt og udvoksede hunde gives 1 gram Vital-Animin dagligt pr 5 kg kropsvægt.

Vital-Animin er fremstillet ved en fermenteringsproces af mineralkoncentrat fremstillet af vallepulver, hvedemel, ølgær og mineraler. Et rigtig godt problemløserprodukt


Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.


Levering og Returnering

Vi er stolte af at tilbyde en 100% tilfredshedsgaranti 14 -dages risiko gratis returret. Læs mere om levering og returnering

Vi er overbeviste om at du vil være tilfreds med dit køb. Hvis produktet en eller anden grund ikke opfylder dine forventninger, kan du returnere det i sin oprindelige tilstand med den originale emballage inden 14 kalenderdage fra datoen for afsendelse, til en udveksling eller fuld refusion af købsprisen, plus fragt.

Venligst inspicere din ordre straks ved ankomsten. Smid ikke indpaknings kassen eller enhver emballage ud, indtil du har inspiceret din ordre og er tilfreds med det produkt, du har modtaget . Læs mere om fragt


Bedømmelser

1 vare(r)

pr. side
Gode piller Bedømt af Michelle
Price
Quality
Value
Det har holdt min hun glad og aktiv i et godt stykke tid! Det er ikke første gang jeg køber produktet og det virker rimelig fint. (Indsendt den 16/08/2016)

1 vare(r)

pr. side

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Vital-Animin hund

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Price
Value
Quality